Logo Logo
 
 

OYUS ry

Opiskelijoiden jääkiekon SM-kisat Oulussa 12-13.4. 2013

OSM-lätkää naisille ja miehille Oulussa 12.-13.4.13

NAISTEN SARJA ENSIMMÄISTÄ KERTAA OULUSSA PELATTAVISSA OPISKELIJOIDEN JÄÄKIEKON SM-KISOISSA 12.-13.4.2013!

Opiskelijoiden jääkiekon SM-kisat pelataan Oulussa 12.-13.4.2013 pe-la Linnanmaan jäähallissa. OYUS:n 50-vuotisjuhlan kunniaksi turnaus palaa juurilleen, sillä 1. OLL:n mestaruusturnaus järjestettiin Oulussa 1984. Kisojen perinteet ulottuvat kuitenkin vielä kauemmas, sillä ensimmäisen kerran mestaruudesta kamppailtiin jo 1937 Suomen Akateemisen Urheiluliiton alaisuudessa.  

Vuoden 2013 kisoissa on ensimmäistä kertaa myös naisten sarja! Jos olet alustavasti kiinnostunut naistenjoukkueen kasaamisesta, ota yhteyttä niin pian kuin mahdollista osoitteeseen:
oyus(at)paju.oulu.fi

Ilmoittautua voi vaikka heti. Ilmoittautumisaika loppuu viimeistään 15.3.2013. Mikäli joukkuemäärä täyttyy, niin ilmoittautumisten vastaanotto voidaan lopettaa aikaisemmin. 

Toimi siis nopeasti ja varmista paikkasi kisoissa!
 
Naisten sarjassa pelataan joustavammilla säännöillä, sillä tärkeää on saada sarja käynnistettyä nyt ensimmäistä kertaa. Enemmistö joukkueesta tulisi olla kuitenkin korkeakouluopiskelijoita. Paikkakuntarajoihin sekä korkeakoulurajoituksiin voidaan soveltaa joustavampia OSM-sääntöjä, jotta joukkueilla olisi mahdollisuus osallistua. Pelijärjestelmä päätetään ilmoittautumisten perusteella. Turnaus alkanee perjantaina aikaisintaan klo 13 tai 14 ja lyhytmatkalaiset pelaavat ensimmäisissä otteluissa.
 
Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen oyus(at)paju.oulu.fi (huom. poista sulut!). Osallistumismaksu on 300 euroa. Ilmoittautumisen tehtyäsi saat sähköpostiisi maksutiedot. Mikäli sinulla on kysyttävää turnauksesta tms., niin voit lähettää tiedustelusi em. sähköpostiosoitteeseen. Huomaathan, että kisamatkoihin ja muihin kustannuksiin voi kysyä tukea omalta korkeakoulun liikuntatoimeltasi tms. Oulun korkeakoululiikunta osallistuu yleiseen sarjaan ainakin kahdella, todennäköisesti kolmella joukkueella ja naisten sarjaan yhdellä joukkueella.