Logo Logo
 
 

OYUS ry

Liikuntatarjontaa kesällä

Vaikka suurin osa OYUS:n urheilutoiminnasta on painottunut korkeakoulujen lukuvuoden ajalle, niin onhan sitä toimintaa kesälläkin.

 

Suunnistusta on tarjolla Oulurasteissa. Opiskelijahinta 3 euroa ja tarvittaessa emit-leimasimen vuokra 2 euroa. Oulurastit sopivat niin vasta-alkajille kuin maajoukkueen edustajille, sille ratoja on tarjolla moneen taitotasoon sopivasti. OYUS järjestää kesällä kahdet Oulurastit, mutta jokainen muukin Oulurasti on yhtälailla opiskelijaliikuntatapahtuma. Syyskuussa voi sitten osallistua myös Oulun korkeakoulujen suunnistusmestaruuskilpailuihin 10.9. 2013.

Lisätietoja http://oulurastit.wonderboy.info/

 

Beach volleytä voi pelata Linnanmaalla kahdellä kentällä. Ohjeet kentän varaukseen ja tarvittaessa pelikaverienkin löytämiseen löydät Beach volley -jaoston kotisivuilta. Verkko on tarkoitus asettaa paikoilleen la 18.5.

Lisätietoja http://www.oyusbv.net/

 

Rugbyä OYUS pelaa 1 divisioonan pohjois-lohkossa. OYUS:n kotiottelut Pateniemen kentällä:

La 8.6. OYUS-Vaasa klo 16

La 6.7. OYUS-Pori klo 16

La 10.8. OYUS-Kuopio klo 16

 

Rugbyyn voi tulla yhä mukaan pelamaan tai vaikka vaan kokeilemaan harjoituksiin. Kesäkuusta alkaen harjoitukset Pateniemen nurmikentällä tiistaisin ja torstaisin klo 19.00-20.00.  Lisätiedot miikakom(at)paju.oulu.fi tai OYUS Rugbyn facebook-sivulta

 

Kuntojudoharjoitukset alkavat elokuun puolivälissä. Seuraava peruskurssi vasta-alkajille alkaa syyskuun alkupäivinä ja mukaan pääsee n. kuukauden ajan kurssin aloittamisesta. Varusteiksi riittää ensi alkuun t-paita sekä verryttelyhousut. 

Lisätietoja   http://www.student.oulu.fi/~judo/

 

Jääkiekkoharjoitukset alkavat heinäkuun viimeisellä viikolla. Ensi alkuun ei ole sarjapelaajarajoituksia millään vuorolla. Alun vuorojen kellonajoissa on mahdollisesti vaihtuvuutta, ajan tasolla olevat tiedot löydät jääkiekkojaoston kotisivujen tiedotuksista.  OYUS pelaa II-divisioonassa, lisäksi Korkeakoululiikunnalle tulee todennäköisesti harrastekiekkojoukkue.

Lisätietoja http://www.student.oulu.fi/~oyus/jaakiekko/jaakiekko.html

 

Salibandyjoukkue pelaa II-divisioonassa. Kesällä joukkue harjoittelee pari kertaa viikossa. Talvikauden harjoittelu alkaa elokuun loppupuolella. Pelimahdollisuuksista voi tiedustella sähköpostitse manager at oyussalibandy.com

 

Korkeakoululiikunnalla on myös erillinen kesäliikuntaohjelma:

http://www.oulunkorkeakoululiikunta.fi/?kieli=fi&ak_osio=uutisjuttu&kid=85&id=31999