Logo Logo
 
 

OYUS ry

Liikuntaa kesälle 2016

Vaikka Oulun korkeakoulut ovatkin siirtymässä kesäohjelmaan, on silti tarjolla monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia Sinun käytettäväksesi. Ja tervetuloa myös tulevat uudet opiskelijat mukaan!


Suunnistusta on tarjolla Oulurasteilla, jotka ovat kilpailumuodossa järjestettävä harjoitus- sekä kuntoilutapahtuma. Niitä järjestetään viikoittain Oulussa sekä ympäristökunnissa. Ratoja löytyy moneen eri taitotasoon, niin maajoukkue-edustajille kuin vasta-alkajille. Rastit jatkuvat vielä pitkälle syksyyn asti. TI 13.9. on Oulun korkeakoulujen opiskelijoilla sekä henkilökunnalla mahdollisuus osallistua Oulun korkeakoulujen suunnistusmestaruuskilpailuihin, jotka järjestetään OYUS:n oulurastien yhteydessä Kempeleen Honkasessa.

Oulurasti-info


Beach volleyn pelaamiseen OYUS tarjoaa loistavat mahdollisuudet. Seura on rakentanut kolme kenttää Linnanmaalle, Paavo Havaksen Tielle, yliopiston kupeeseen. Kentiltä on mahdollisuus varata vuoroja. Lisäksi OYUS järjestää beach volleyn viikkokisoja 7.6. alkaen naisille ja 9.6. alkaen miehille.


Puuttuuko beach volleyhyn pelikaveri? Ei hätää, Pelikaverilistasta on mahdollisuus löytää semmoinen ja lisäksi viikkokisoihin ilmoittaudutaan yksilöinä ja kisoissa pelikaveri vaihtuu joka ottelussa.


www.viikkokisat.fi


Jääkiekossa OYUS on OLS:n jääpallojoukkueen jälkeen Oulun toiseksi pisimpään yhtäjaksoisesti toiminut palloilujoukkue, vaikka kaikki lajit huomioitaisiin. Kauden 2016-17 harjoitukset alkanevat heinäkuun viimeisellä viikolla. Heinä-elokuussa on todennäköisesti käytettävissä kolme viikkovuoroa. Todennäköisesti syyskuusta alkaen on käytettävissä yhdessä Oulun korkeakoululiikunnan kanssa jopa kuusi viikkovuoroa. OYUS pelaa III-divisioonassa. Uudet pelaajat voivat ottaa yhteyttä vaikkapa jo kesällä.


OYUS aloittaa uusille harrastajille tarkoitetun judon peruskurssin syyskuussa. Sinne voi tulla ilman aiempaa judokokemusta ja asusteiksi riittää verkkarit sekä t-paita. Aiemmin judoa harrastaneet, vähintään keltaisen vyön suorittaneet, voivat syksyllä tulla mukaan kuntojudotoimintaan. Vuorojen ajankohdat selviävät kesän aikana.

 

OYUS:lla on kaksi miesten lentopallojoukkuetta, joista 1-joukkue pelaa P-Pohjanmaan aluesarjaa ja 2-joukkue harrastesarjaa. Tällä hetkellä kesävuorotilanne on avoinna Normaalikoulun remonttitilanteen johdosta. Mahdollisesti vuorot ovat jossakin muussa salissa, tämä selviää lähiaikoina.

 

OYUS on Oulun ainoa rugby-seura. Rugbyyn voi tulla mukaan ilman aiempaa lajitaustaa, vaikkapa ensi alkuun ihan kokeilemaan vaan. Kesällä 2016 OYUS ei pelaa liiton sarjoissa, mutta harjoituksia järjestetään läpi kesän. Harjoitukset Pateniemen nurmikentällä käynnistyvät TI 7.6. klo 20.15-21.30 ja sen jälkeen joka tiistai.

 

Oulun korkeakoululiikunnalla on myös erillinen kesäohjelma.

 

Tervetuloa!