Kiinnostaako pelaaminen?

Futsal on hauska, vauhdikas ja tapahtumarikas peli, jossa pääsee jatkuvasti osallistumaan kenttätapahtumiin. Joko potkituttaa?

Harjoitukset jatkuvat viikolla 35, ja kaikki aikataulut löytyvät ”HARJOITUKSET” -sivulta. Kaudella 2012-2013 harjoittelemme n. 2-3 kertaa viikossa.

Pelaajistomme koostuu pääosin 1-2 divisioonan jalkapalloilijoista, ja onpahan mukana sellaisiakin jotka ovat jalkapallon lopettaneet ja pelaavat ainoastaan futsalia. Pelaamme kaudella 2012-2013 Suomen Palloliiton järjestämää naisten Futsal-liigaa ja osallistumme myös Futsal Cupiin. Otamme osaa myös keväällä 2013 järjestettäviin Opiskelijoiden liikuntaliiton (OLL) SM-kisoihin. Olemme myös osallistuneet opiskelijoiden EM-kisoihin kahdesti; 2010 Kroatian Zagrebissa ja 2011 Tampereella. Vuoden 2012 mestareina meillä on edustusoikeus kesän 2013 Opiskelijoiden EM-kisoihin, jotka pelataan Espanjan Málagassa.

Joukkueen toiminta on nykyisellään tavoitteellista, joskaan ei ryppyotsaista. Etsimme joukkueeseemme pelaajia joilla vahva tausta jalkapallosta tai futsalista. Pelaaminen erinäisissä opiskelijoiden kisoissa edellyttää opiskeluoikeutta joko Oulun yliopistosta tai Oulun ammattikorkeakoulusta, mutta Palloliiton sarjoissa saati joukkueella/seuralla ei tällaisia vaatimuksia ole, vaan ne ovat avoimia kaikille.

Mikäli olet kiinnostunut futsalista lajina ja sen pelaamisesta Oulun yliopiston urheiluseuran alaisuudessa joukkueessamme, ota rohkeasti yhteyttä!

Valmentaja: Pauli Leviäkangas
Puhelin: 044 588 5358
Sähköpostiosoite: pleviaka(ät)luukku.com

Categories: Yleinen

Leave a Comment