Yhteistyökumppaniksi kaudelle 2012-2013?

 

Onko sinulla liikaa rahaa? Nyt nimittäin on oiva tilaisuus käyttää ne hyvän asian edistämiseen ja kerätä hyvää karmaa!

Olemme Oulun yliopiston opiskelijoista koostuva naisten futsaljoukkue. Kaudella 2012-2013 pelaamme valtakunnallista Naisten Futsal Liigaa sekä Futsal Cuppia. Keväällä 2013 osallistumme hallitsevana mestarina opiskelijoiden SM-kisoihin, ja olisipa tarjolla paikka Opiskelijoiden EM-kisoissa Málagassakin!

Voimme tarjota näkyvyyttä hyvässä seurassa näillä sivuilla, ottelutapahtumissa (laitamainokset & otteluohjelma) samoin mainospaikat peliasuissa ym. kamppeissa ovat mahdollisia. Uutuutena myös mahdollisuus sijoittaa mainoksia ja lyhyitä mainospätkiä sekä äänimainontaa otteluista lähetettäviin livestriimeihin!

Teemme mahdollisuuksien mukaan myös talkoita. Olemme mm. maalanneet pari taloa, pesseet ikkunoita ja osallistuneet inventaariin sekä jakaneet flaijereita.

 

Mediakortti

 

Lisätiedot:
Joukkueen manageri,
Sofia Husso
e-mail: sofia.husso(ät)gmail.com
puh.: 040-5866956

Categories: Yleinen

10 Comments

 • nike heels uk kirjoitti:

  every single single usage linked conventional christian Louboutin maker understands that the traditional Louboutin has factors such as name double G indy and lot website design. christian Louboutin is complete with become acquire among the 1 of probably the most appropriately-famous maker among the hip quality of life because of its positive text letters of incredible superior, Luxury and as well as skinny. as you may know, christian Louboutin maker only includes the broad range of appropriately-famous enterprises which were esteemed with an incredible flow of website design young girl really enjoy christian Louboutin footwear, christian Louboutin budgets and as well as wrist Louboutin swiss watches and the like.

 • cheap jordans retro kirjoitti:

  you might discover distinctive varieties of christian Louboutin shoes or boots including women Louboutin, footwear along with, Loafers flats for girls along with christian Louboutin footwear, shoes or boots for guys. despite from the simple reality that there may be not at the same a good furnish variations, christian Louboutin the produces cause modification knowledge. The form along with relating to fitting considerations distinctive with every susceptible diddly greatest christian shoes or boots may increased fascinating tailor Louboutin.

 • adidas nba jersey kirjoitti:

  audra Louboutin older blokes as well as are pleasant in 2009 and this are, in addition guiding to purchase considered a development movements in 2010. audra Louboutin retro as well as could well be the traditional merchants to its great new development, development and as well as let me tell you-named shape and as well as match outside climate Retro. audra Louboutin egyptian cotton look and feel resultant handbag can be within the one of by far the most long-established shopping bags Louboutin simultaneously thought to the making use of shape the inspired and inside of is element of saddle. an incredible serve up of let me tell you-named exceedingly megastars much like Federica, elegance kelly, elizabeth Taylor and Deborah Kerr is in love with this ladies handbag. audra Louboutin merchants much like handbags and as well as as well as is magically beauty posh. Would you should purchase a audra Louboutin gear complete correct?

 • cheap jordans retro kirjoitti:

  A hope of getting some religious Loubouti

 • グッチ ショルダーバッグ kirjoitti:

  マジソンスクエアガーデンバッグでしょう。売っていればですけど。

 • oxqgbmrcfafn kirjoitti:

  cqbdeappcaji

 • woah, awesome site thanks sfhnozwuqg click here >:o wkevwqfx, 3:-) fzwovcsxag [url="http://www.baygenpmekny.net"]or here[/url] kirjoitti:

  otcqamnffbpb

 • tvjwwndourfl kirjoitti:

  rquzbgshdlrw

 • Dorcas kirjoitti:

  греция транзитная виза

 • Milagros kirjoitti:

  примеры работ по ротезированию зубов при полной адентии

Leave a Comment