OYUS edustaa kaudella 2012-2013 Joman peliasuissa

Kaudella 2012-2013 OYUS lämmittelee ja pelaa Joman kamppeissa. Myös pelipallona on Joma, tarkemmin Joma Final Sala. -Pallo, joka on FIFA:n tiukat laatukriteerit ja kestää!

Joma on panostanut lajeihin aina futiksesta yleisurheiluun ja tennikseen, ja nyt vahvasti mukana Suomi-futsalissa. Myös Oulun toinen futsal-ylpeys, miesten futsal-liigaa pelaava ja viimekaudella pronssia voittanut Tervarit luottaa Jomaan, joten kauaa ei asiaa tarvinnut pohtia. Tuotteet ovat laadukkaita, hyvännäköisiä ja hinnaltaan kilpailukykyisiä.

Joman lyhyt historiikki:

Joma on perustettu 1965. Tehdas aloitti toimintansa kahdeksan työntekijän voimin. Vuonna 1989 Joma oli laajentanut toimintaansa ja teki sopimukset kahden huippujalkapalloilijan kanssa. Real Madridin Emilio ”Korppikotka” Butragueno ja FCBarcelonan Txigui Beriguistain siivittivät Joman maailmanvalloitukseen. Vuonna 1992 Joman kengillä voitettiin Barcelonan olympialaisissa kultaa 1500m juoksussa. Voittajana legendaarinen Fermin Cacho. Mielenkiintoinen on myös knoppitieto siitä, että juuri Joma on se kenkämerkki joka toi markkinoille jalkapallokengät, jotka eivät olleet mustat. Kengät olivat punaiset ja niitä kantoi Fernando Morientes.

www.joma.fi

Tags: ,

Comments are closed.