Mukkaan pellaamaan?

Futsal on hauska, vauhdikas ja tapahtumarikas peli, jossa pääsee jatkuvasti osallistumaan kenttätapahtumiin. Joko potkituttaa?

Pelaajistomme koostuu pääosin 1-2 divisioonan jalkapalloilijoista, ja onpahan mukana sellaisiakin jotka ovat jalkapallon lopettaneet ja pelaavat ainoastaan futsalia. Pelaamme kaudella 2011-2012 Suomen Palloliiton järjestämää naisten Futsal-liigaa ja osallistumme myös futsal-cupiin kuin myös keväisin järjestettäviin Opiskelijoiden liikuntaliiton SM-kisoihin. Olemme myös osallistuneet opiskelijoiden EM-kisoihin kahdesti; 2010 Kroatian Zagrebissa ja 2011 Tampereella (hiljaisena toiveena on päästä vielä joskus kisoihin uudestaan).

Joukkueen toiminta on nykyisellään tavoitteellista, joskaan ei ryppyotsaista. Etsimme joukkueeseemme pelaajia joilla vahva tausta jalkapallosta tai futsalista, eritoten maalivahdeista on krooninen pula. Pelaaminen erinäisissä opiskelijoiden kisoissa edellyttää opiskeluoikeutta joko Oulun yliopistosta tai Oulun ammattikorkeakoulusta, mutta Palloliiton sarjoissa saati joukkueella/seuralla ei tällaisia vaatimuksia ole vaan ovat avoimia kaikille.

Mikäli olet kiinnostunut futsalista lajina ja sen pelaamisesta Oulun yliopiston urheiluseuran alaisuudessa joukkueessamme, ota rohkeasti yhteyttä!

Valmentaja: Pauli Leviäkangas
Puhelin: 044 588 5358
Sähköpostiosoite: pleviaka(ät)luukku.com

Comments are closed.