Raportti: FC Sport – OYUS 6-4 (1-0)

Peli alkoi verkkaisesti OYUSin rakennellessa peliä tuttuun tapaan ja vastustajan vetäytyessä alas. Osa OYUS:n hyökkäysrakennelmista oli liiankin ilmeisiä ja vastustaja sai usein jalkansa väliin. Vastustajan hyökkäykset perustuivat tsippipalloihin targetille ja yksilösuorituksen luottoon. Syöttöpeli oli aika heikkoa. Ensimmäinen maali syntyi suunnilleen 5. minuutilla juuri tällaisesti nostosta, johon vastustaja sai jalkansa väliin ja ohjasi pallon maaliin. Pallo meni OYUS:n maalivahdin jalan alta maaliin. Ensimmäinen puoliaika päättyi 0-1. OYUS pyrki hakemaan maalipaikkoja mm. targetin ja laitojen kautta, mutta vaarallisia tilanteita ei syntynyt. Noin 10. minuutilla OYUS sai vapaapotkun vastustajan palautettu pallon maalivahdille, mutta tästä ei syntynyt maalia.

Toinen puoliaika olikin astetta vauhdikkaampi. Sport laittoi pitkää, korkeaa palloa edelleenkin ja OYUS pyrki rakentamana peliä. OYUS:lla oli loistava tilanne 4 minuutin kohdalla, kun laidan kautta rakennetun tilanteen kautta Ninnu Sarjosalo pääsi tykittämään tolppaa hipoen ohi vastustajan maalista. 8 minuutin kohdalla OYUS menetti pallon kaksinkamppailussa omalla puolella ja vastustaja rankaisi tekemällä 2-0 maalin. OYUS:lla oli useampi hyvä maalipaikka. Vastustaja teki 3-0 maalin, kun OYUS rajapotku osui suoraan vastustajan jalkaan. OYUS kavensi pari minuuttia myöhemmin 3-1, kun Ninnu Sarjosalo syötti rajapotkusta Elisa Nurmelle, joka laukoi pallon tarkkaan vasempaan yläkulmaan. OYUS:lla oli useita loistavia tilanteita, mutta viimeistely ei meinannut onnistua. Sofia Husso onnistui kuitenkin 3-2 kavennuksessa siirtämällä pelivälineen maaliin hämmentävän, vastustajaa ja maalitolppaa hyödyntäneen syöttökuvion päätteeksi. Sport teki 4-2 maalin maaliheitosta, johon Sportin pelaajan säärisuoja jälleen kerran pääsi väliin. Tämän jälkeen OYUS otti liivipelaajaan mukaan, joka ei alkuun oikein ottanut onnistuakseen ja vastustaja teki 5-2 maalin tyhjiin. Liivipelaajan käyttöä kuitenkin jatkettiin ja OYUS sai pian rankkarin, jonka Sofia Husso upotti sisään kaventaen pelin 5-3. Vastustaja pääsi tekemään 6-3 maalin OYUS harmillisesti hävitessä yksi vastaan yksi tilanteen. Anna Vähäsöyrinki laukoi lukemat vielä 6-4, mutta enempää maaleja ei OYUS hyvistä tilanteista huolimatta saanut, joten peli päättyi 6-4.