OYUS tekee uuden aluevaltauksen: joukkue mukana Nallikari Beach Soccerissa 29.-30.6.

OYUS siirtyy kesäkuun lopulla parketilta hiekkarannalle ja osallistuu Nallikari Beach Socceriin. Mukana saatetaan nähdä vierailevia tähtösiä ja yllätysvahvistuksia. Teema on kuitenkin sama kuin aina ennenkin: kaikki pelit lähdetään tietenkin voittamaan!

Viime kesänä hiekkaa varpaiden välistä saatiin jo kaivella samaisen häppeningin tuomarointitalkoiden yhteydessä, joten uutta alustaa on jo varovaisesti tunnusteltu.

Joukkue jatkaa aktiivista treenaamista Pohjankartanolla toukokuun loppuun asti. Tähän asti on vielä mahdollista tulla tutustumaan lajiin ja antamaan näyttöjä höntsäilyn lomassa. Koska kuitenkin monella pelaajalla futiskiireet painavat päälle, tulee harjoittelu kesällä olemaan satunnaisempaa. Toisaalta myös taustoille tiiviin ensimmäisen liigakauden jälkeen parin kuukauden hermoloma tehnee pelkästään hyvää. Loppukesästä jatketaan jälleen täydellä teholla, kunhan Oulun kaupungin vuoroasettelut selviävät!

One Comment

  • Arthur kirjoitti:

    online می‌گه:I like what you guys are up too. Such smart work and reporting! Carry on the surpeb works guys I have incorporated you guys to my blogroll. I think it will improve the value of my web site .

Leave a Comment