8.12.2012 VIFK – OYUS 3-2 (0-0)

Kahdeksan väsynyttä naista ja Tane lähtivät aamulla klo 05.00 minibussilla Vaasaa kohti. Kokkolassa herättiin aamupalalle ja alettiin pikkuhiljaa keräileen ottelutunnelmaa, tarkoituksena hakea kolme pistettä kotiin.

Peli alkoi reippaiden lämpimien jälkeen muutamalla aivan loistavalla maalipaikalla. Pallo pomppi useaan otteeseen maalin edessä, josta sitä ei kuitenkaan saatu millään maaliin. Oman joukkueen puolustus toimi hyvin ja ne harvat maalintekotilanteetkin torjui maalissa tuurannut Katri Kemppainen. Ensimmäinen jakso päättyi 0-0 tilanteeseen.

Toinen jakso alkoi vähän hilluessa. VIFK teki ensimmäisen maalin heti noin viiden minuutin pelin jälkeen. Meidän tasoitusmaali tehtiin lähes heti perään. Vaparista Ninnu (Niina-Kaisa Sarjosalo) syötti Nurtsille (Elisa Nurmi), joka latas maalin vaikka kaikki kentän pelaajat olivat nätissä nupussa maalin edessä.

Joukkueemme musta hetki sattui noin toisen jakson puolivälissä, jolloin VIFK teki kaksi maalia muutamassa minuutissa. Aikalisän jälkeen lähdettiin ykköskentällä takaa-ajoon. Katrikin nousi aika ajoin hyökkäyksiin mukaan maalilta. Noin kolme minuuttia ennen pelin loppu Nurtsi teki jo toistamiseen kavennusmaalin. Vaikka viimeiset minuutit painostettiin raivolla ja saatiin vielä kulmasta erikoistillanne 10 sekunttia ennen pelin loppumista, ei tasoitus maalia saatu aikaan.
Peli siis loppui 3-2 vaasalaisten voittoon.

Minibussissamme oli karaoke laitteet mutta meitä ei paljon laulattanu joten katsoimme tunnelmaan sopivan Kill Bill Vol. 2 -leffan.

Joukkueestamme palkittiin parhaana pelaajana Riikka Kannisto ja hopeisella veikkausmitalilla Sofia Husso.

Rapsan naputteli: Jarna

Comments are closed.