16.12.2012 OYUS – FTK 1-9 (0-3)

Huomattavasti taitotasoltaan, tahtotilaltaan ja taktiselta osaamiseltaan vahvempi vierasjoukkue taputteli taululle rumat lukemat. Ensimmäisen puoliajan kotijoukkue räpisteli vielä pelissä mukana, kun FTK ei saanut täyttä höyryä päälle. Toisella puoliajalla vastustajajoukkueen liike parani ja OYUS putosi kyydistä täysin.

Pelin alussa OYUS sai hetkittäin ohitettua vierasjoukkueen kovan prässin. Kuitenkin lähes poikkeuksetta kotijoukkueen avaukset pysähtyivät FTK:n vahvaan Laura Jantuseen (15).  FTK otti ensimmäisen puoliajan alussa aikalisän ja tiivisti pakkaansa. Tämän jälkeen erityisesti vikkeläjalkaiset Tiia Juntikka (9) ja Emma Heikkilä (3) saivat pelin juonesta kiinni ja järjestelivät lukuisia maalipaikkoja. OYUS sai luotua pari makoisaa tilannetta, mutta vedot suuntautuvat joko maalin ohi tai suoraan FTK:n maalilla pelanneen Lotta Ruokosensyliin. Ensimmäinen puoliaika päättyi 0-3.

Toiselle puoliajalle OYUS lähti taistelemaan kolmen maalin takaa-ajossa, mutta taktisesti hyvin pelaava FTK ei antanut kotijoukkueelle armoa. OYUS teki ainoan maalinsa keskialueella tapahtuneesta riistosta, josta Sofian Husso (13)pääsi vastaiskuun ja upotti pallon Ruokosen jalan vierestä  maaliin. FTK rankaisi loistavilla yksilösuorituksilla ja hallitulla yhteispelillä vielä X kertaa ja loppulukemat 1-9 olivat karua katseltavaa.

Kotijoukkueen parhaana pelaajana palkittiin Katri Kemppainen (9), joka hoiti oman tonttinsa puolustuspäässä. Vastustajajoukkueessa parhaan pelaajan palkinnon kuittasi Emma Hekkilä. Veikkausmitalit menivät ansaitusti FTK:lle; pronssinen mitali Laura Jantuselle, hopeinen mitali Tiia Juntikalle ja kultainen mitali Emma Heikkilälle.

Raportin näpytteli: Ninnu

Comments are closed.