16.2.2013 OYUS-FTK 2-6 (0-2)

Kauden viimeinen ja samalla Oulun yliopiston urheiluseura ry:n 50-vuotis juhlaottelu aloitettiin juhlavissa tunnelmissa kun otteluväki ja yleisö pääsivät nauttimaan Maamme-laulusta. Lisäksi OYUS:n entinen puheenjohtaja ja oululainen futislegenda Tapani Sahlström suoritti ottelun avauspotkun.

Itse ottelu alkoi jännittävissä tunnelmissa. Ensimmäinen jakso oli molemmin puolin vahvaa vääntöä. FTK pääsi kahden maalin karkumatkalle heti ottelun alussa kun ex-OYUS pelaaja Sanna Tikkanen ja Tanja Miettunen tekivät maalit noin neljän peliminuutin kohdalla. Kotijoukkueen peli piristyi koko ajan jakson loppua kohden. Mukana oli myös muutama maalipaikka jotka FTK:n Lotta Ruokonen sai pelastettua. Myös kotijoukkueen maalivahti Susanna Kahelin otti hienoja koppeja, joten tauolle lähdettiin 0-2 lukemista.

Toinen jakso oli jälleen vauhdikasta vääntöä. FTK jatkoi maalien tekemistä heti toisen jakson alussa ja karkasikin jo 5 maalin etumatkalle kun Tiia Juntikka ja Tanja Miettunen jatkoivat maalintekoa. Kotijoukkueen hienoista kavennus maaleista vastasivat Saila Markkanen ja Sara Perätalo noin toisen jakson puolessa välissä. Molemmat joukkueet napsivat kumuloituvia virheitä tasaiseen tahtiin toiselle jaksolla. FTK:n virhetilin täytyttyä ajassa 37.07 vei Sofia Husso pallon 10 metrin rangaistuspisteelle, maali jäi kuitenkin haaveeksi. Ottelun lopussa FTK nosti myös maalivahdin peliin mukaan ja saikin tehyä loppunumeroiksi 2-6.

Ottelun palkintoraadissa toimivat OYUS:n entinen puheenjohtaja Tapani Sahlström ja nykyinen puheenjohtaja Kari Salminen. Kotijoukkueen parhaana palkittiin Sofia Husso ja vierasjoukkueen parhaana Sanna Tikkanen. Veikkaus mitalit menivät seuraavasti: kultainen Sanna Tikkanen, hopeinen Saila Markkanen ja pronssinen Tiia Juntikka.

Näin on OYUS:n liiga kausi taputeltu pakettiin. Reenit kuitenkin jatkuvat keväällä lähestyviä opiskelijoiden futsal SM-kisoja kohden. Kiitos kaikille liigakaudesta 2012-2013!

Rapsasta vastasi: Goalta parahiksi kotiutunut Tarja

Comments are closed.