Lähtöön enää 1 viikko!

Näin viikkoa ennen kisoja, tunnelmat alkavat olla jännityksen ja innostuksen sekaiset. Hommia on paiskittu maaliskuun SM-kisojen jälkeen matkakassan keruupuuhissa ja tottakai kisoihin valmistavissa treeneissä. Nyt siis alkaa nuo valmistelut olla kuosissa (paitsi pientä keskittymistä vaativa hihamerkkien neulominen) ja voidaan siirtää ajatukset pelkästään Zagrebiin, EM-kisoihin.

Virpiniemen treeneissä pelihommat tuntu olevan hyvässä kunnossa ja kuviot alko ihan yllättäen tulla selkärangasta. Reeneissä jaettiin myös peliasut, edustuspaidat ja lentoliput. Viimeisellä viikolla voidaan siis tosiaan alottaa se viiminen henkinen treenaus ennen kovia kisoja. Kukin käy mielessään opittuja kuvioita ja sitä kuinka ”vie vastustajan snägärin kautta kahville” ja etenkin sitä kuinka maalipaikan tullen siiiiiirtäää sen pallon maaliin!

Viimeisellä viikolla on vielä yhdet viimeistelytreenit, mutta muutoin joukkue kokoontuu seuraavaksi Helsinki-Vantaan lentokentällä ajatukset kisoissa ja voitontahto korkealla!!

Suomesta miehiä EM-kisoihin lähtevät edustamaan Jyväskylän pojat; Kampuksen Dymamo eli KaDy. Heidän kuulumisiaan voit seurata osoitteessa http://www.kadyfutsal.net/

Jokaisen joukkuedelegaation on tuotava kisoihin omalla kustannuksella mukanaan yksi futsal erotuomari kisoja tuomitsemaan. Meidän mukana kisoihin matkustaa oululainen Janno Juttula, joka hänkin pitää blogia kisoista kisojen ajan Oulun Erotuomarikerhon sivuilla. Janno on valittu valioerotuomarikoulutukseen, joten ihan täydellisestä puusilmästä siis tuskin on kysymys!

Myös vastustajat ovat selvillä, ja kisoissa asettuvat vastakkain seuraavat joukkueet:

Leave a Comment